O nama

Tvrtka smo koja nudi potpunu uslugu u ponudi reklamnih natpisa: od idejnog rješenja, vizualizacije, izrade, montaže do servisiranja svih vrsta reklamnih natpisa. Organizacijska struktura temelji se na četri grane djelatnosti i obuhvaća široki spektar aktivnosti:

  • Izrada svjetlećih reklama
  • Digitalni tisak velikih formata
  • Oslikavanje vozila
  • Izrada Reklamnih panoa i dr.

Uz konstantno ulaganje i praćenje tehnološkog razvoja, u području koje pokrivamo svojim proizvodima i uslugama, osigurali su nam velike proizvodne kapacitete, a uz visoko obrazovane stručnjake, garantiramo visoku kvalitetu proizvoda uz korektnu cijenu i poštivanje dogovorenih rokova.

Kvaliteta, profesionalnost i odgovornost tijekom 35 godišnjeg iskustva prema klijentima i suradnicima, vrijednosti su koje su oduvijek činile sastavni dio poslovne politike tvrtke i koje su stvorile povjerenje u naše proizvode i usluge.

O NAMA

Tvrtka smo koja nudi potpunu uslugu u ponudi reklamnih natpisa: od idejnog dizajna, vizualizacije, izrade, montaže do servisiranja svih vrsta reklamnih natpisa. Organizacijska struktura temelji se na etri grane djelatnosti i obuhvaa široki spektar aktivnosti.

Uz konstantno ulaganje i  praenje tehnološkog razvoja, u podruju koje pokrivamo svojim proizvodima i uslugama, osigurali smo velike proizvodne kapacitete,uz visoko obrazovane strunjake.Garantiramo visoku kvalitetu proizvoda uz korektnu cijenu i poštivanje dogovorenih rokova.

Telefon: +385.31.302.203 Mobitel: +385.91.42.44.222